Nieuwe specialiteit van het huis: Oysri oesters
Ken jij deze Oysri oesters al? Je spreekt het uit als "isri", het betekent letterlijk "oester" en ze komen uit Dungarvan Bay aan de Ierse zuidkust. Daar worden ze zorgvuldig gekweekt door het familiebedrijf van Joe Harty. En "harty" zijn ze wel degelijk. Hun holle schelp zit volledig gevuld met stevig oestervlees dat een diepe zilte smaak heeft. Ben jij benieuwd naar onze nieuwe oesters van het huis? Kom ze nu proeven bij Prêt-à-Goûter.
Vaste waarde uit de zee: Franse Geay oesters
Ook de Franse Geay oesters krijgen een voornaam plekje in ons aanbod. Liefst 42 maanden lang krijgen ze de beste voedingsstoffen van de zee binnen. Hierdoor groeien de Geay ontzettend goed en worden ze lekker vlezig. De aroma’s en subtiele notensmaak zorgen voor een onvergetelijk genot.

Bezoek je de Velodroom?
De Velodroom in Heusden-zolder wordt druk bezocht door wielerliefhebbers. Groepen en verenigingen komen samen om deze verborgen parel te ontdekken. Wil je graag jouw dag nog net iets specialer maken? Kom dan genieten van een heerlijke diner of menu bij Prêt-à-Goûter! Ons restaurant ligt maar op slechts 1km afstand.
Ontdek snel meer
Verblijf in onze gastenkamer
Overnachten in het mooie Limburg? Dat kan bij Prêt-à-Goûter! Geniet van de Bolderbergse natuur en een heerlijk diner. Ontdek alle info en boek je verblijf.
Bekijk hier de sfeerbeelden
Onze partners in de kijker
Wij zijn heel erg dankbaar dat we altijd kunnen rekenen op onze trouwe partners. Tijd om ze één voor in één in de kijker te zetten, want zij zorgen mee voor jouw culinaire beleving.
Lees meer