facebook

De menukaart in le bistrot de pret a gouter, restaurant te heusden-zolder

Menu

Wij serveren steeds een 3-gangen Bistrotmenu voor €39
Voor groepen is altijd mogelijk om een gastronomische upgrade te doen van het menu in samenspraak met de chef.

 

Om de snelle lunchers goed te kunnen bedienen, bieden wij de mogelijkheid om uw lunch vooraf telefonisch te reserveren ( 011 20 16 80 )

Authentieke bistrot gerechten

Een greep uit onze kaart, wij werken enkel met seizoensgebonden producten, onderstaand aanbod kan dus variëren.

*Vanaf 4 personen maximum 3 verschillende gerechten per gang. Dès 4 personnes maximum 3 plats différents par service. Het menu wordt uitsluitend compleet en per gezelschap geserveerd. Le menu sera servi complet et par table.
“Chefs’ choice” Voor allergenen informatie raadpleeg gerust onze gastvrouwen. Pour des informations concernant les allergènes veuillez consulter notre maître d’hôtel.

 

Voorgerechten + Entrées

  • Carpaccio van Holsteinrund met Parmezaanse kaas € 17
  • Huisgerookte zalm Benedict  € 19
  • Zacht gestoofde bospaddestoelen en gesmolten foie gras uit Bekegem € 22
  • Garnaalkroketjes met verse tartaar € 19
  • Zeescampi's en exotische kruiden in een tajine € 19
  • Gillardeau creuses  € 24/27
    6st natuur /gegratineerd
  • Tagliatelli en girolles en cèpes en Parmezaanse kaas €19

Hoofdgerechten

  • Eendenborst met sinaasappel  € 32
  • Hele kreeft 600g à l'Armoricaine of Thermidor 2p €39 p/p
  • Brandade van kabeljauw met gepocheerd ei en aioli € 24
  • Zeebaarsfilet met gestoofde venkel en jus van kokkels € 33
  • Roulade van Franse hoevekip met vin Jaune en gebraiseerd Brussels lof €28

Holsteinrundsvlees ‘home dry-aged’

  • Steak tartaar, huisbereide pickles € 23
  • Tournedos "Cyrano", gebroken peper, cognac & room € 35
  • Gegrilde bavette van Holstein met béarnaise € 28
  • Gegrilde bavette van Holstein Rossini (met foie gras) € 33
  • Filet pur met béarnaise of peper- of Stroganoff € 35

Menu Flair € 39 ipv €55 tot 29 oktober

  • Filet van pladijs met zeespinazie en ragout van schelpjes in champagneboter
  • Roulade van Franse hoevekip met vin Jaune en gebraiseerd Brussels lof
  • Sabayon met kriekebier van Ter Dolen

Desserts

  • Crème Brulée - Café glacé € 9
  • Dame Blanche - Tarte Tatin - Sabayon met Kriek van Ter Dolen - Moelleux au chocolat € 11