facebook

De menukaart in le bistrot de pret a gouter, restaurant te heusden-zolder

Menu

Wij serveren steeds een 3-gangen Bistrotmenu aan €39  


Voor lekkerbekken is er een 4-gangen Keukenmenu aan €59

 

BISTROTMENU €39 

Kaaskroket met tartaar saus en salade                                              

Spies van zwarte pens en appel met couscous                          

Speculoosijs en warme pruimen met Portosaus

 

Menu Patron Gerard €59

 

Sint Jacobsoester met butternutpompoen

Heldere bouillon van eend en gebakken foie gras

Krokant gebakken kalfszwezerik met bospaddestoelen en aardappelpuree 

Gepocheerd peertje met Sabayon 


Authentieke bistrot gerechten

Een greep uit onze kaart, wij werken enkel met seizoensgebonden producten, onderstaand aanbod kan dus variëren.

*Vanaf 4 personen maximum 3 verschillende gerechten per gang. Dès 4 personnes maximum 3 plats différents par service. Het menu wordt uitsluitend compleet en per gezelschap geserveerd. Le menu sera servi complet et par table.
“Chefs’ choice” Voor allergenen informatie raadpleeg gerust onze gastvrouwen. Pour des informations concernant les allergènes veuillez consulter notre maître d’hôtel.

 

Voorgerechten + Entrées

  • Carpaccio van Holsteinrund met Parmezaanse kaas € 18
  • Huisgerookte Schotse zalm met rösti € 19
  • Onze Grijze garnaalkroketjes met tartaarsaus € 19
  • Wilde zeescampi's en exotische kruiden in een tajine € 18
  • Gillardeau creuses met G € 24/27
    6st natuur /gegratineerd
  • Salade van kreeft en mango 2p €28p/p
  • Gebakken foie gras met appeltjes €21
  • Zwarte pens met appeltjes €18
  • Salade van kreeft en mango 2p 36€/p

Verwen jezelf met 

    . Pomme Tsarine met zure room en 50g Siberian réserve caviar 2p €49p/p

     . Tartaar van de tsaar, rundstartaar met zure room en 50g Siberian réserve caviar 2p €59p/p

Hoofdgerechten                 

  • Griet met gebraiseerd Brussels lof en Tierenteynmosterd €33/p
  • Zeetong meunière met onze frietjes en een knapperig slaatje €35
  • Kalfsnier met mosterd van Tierenteyn en rösti € 32
  • Eendenborst sinaasappelsaus €32
  • Fazant met witloof, foie gras en wintergarnituur 2p €33/p 
  • Boulette de luxe €35
  • Hazerug met gratin van knolselder en veenbesjes €35           

Holsteinrundsvlees ‘home dry-aged’

  • Steak tartaar, huisbereide pickles € 26
  • Tournedos "Cyrano", gebroken peper, cognac & room € 35
  • Gegrilde bavette van Holstein met béarnaise € 29
  • Gegrilde bavette/tournedos van Holstein Rossini (met foie gras) € 33/€39
  • Filet pur met béarnaise of peper- of Stroganoff € 35
  • Chateaubriand 2per saus naar keuze €42p/p

 

Desserts

  • Crème Brulée - Café glacé - € 9
  • Dame Blanche - Tarte Tatin - Sabayon met Kriek van Ter Dolen - Moelleux au chocolat € 11
  • dessertsuggesties allerlei

 

Vegetarisch

Natuurlijk laten we de vegetariërs niet in de kou staan, in overleg met de chef kan er steeds een lekker vegetarisch voor- en hoofdgerecht geserveerd worden.

Alle gerechten ontstaan in onze eigen keuken.