facebook

De menukaart in le bistrot de pret a gouter, restaurant te heusden-zolder

Menu

Wij serveren steeds een 3-gangen Bistrotmenu aan €37


Voor lekkerbekken is er een 4-gangen Keukenmenu aan €55

 

BISTROTMENU €37 

Schotse zalmcocktail                                                

Lamskoteletjes op zijn provencaals                          

Dame blanche van hoevemelk

 

KEUKENMENU €55

 

Salade van krokant gebakken coquilles St Jacques met krullen van foie gras uit Bekegem

Jonge tarbot met venkel en witte wijnsaus

Kalfsribstuk, bospaddestoelensaus, boontjes en krielaardappelen 

Sinaasappelsorbet 


Authentieke bistrot gerechten

Een greep uit onze kaart, wij werken enkel met seizoensgebonden producten, onderstaand aanbod kan dus variëren.

*Vanaf 4 personen maximum 3 verschillende gerechten per gang. Dès 4 personnes maximum 3 plats différents par service. Het menu wordt uitsluitend compleet en per gezelschap geserveerd. Le menu sera servi complet et par table.
“Chefs’ choice” Voor allergenen informatie raadpleeg gerust onze gastvrouwen. Pour des informations concernant les allergènes veuillez consulter notre maître d’hôtel.

 

Voorgerechten + Entrées

  • Carpaccio van Holsteinrund met Parmezaanse kaas € 16
  • Huisgerookte Schotse zalm met rösti € 24
  • Krokant gebakken coquilles met krullen van foie gras €25
  • Onze Grijze garnaalkroketjes met tartaarsaus € 19
  • Wilde zeescampi's en exotische kruiden in een tajine € 19
  • Gillardeau creuses met G € 24/27
    6st natuur /gegratineerd
  • Cocotte met Bolderse hoeve eitjes, foie gras én portosaus :) €23
  • Schotse zalmcocktail €19 

Speciaal op reservatie

    . Pomme Tsarine met zure room en 30g Siberian réserve caviar €49

     . Tartaar van de tsaar, rundstartaar met zure room en 30g Siberian réserve caviar €59

Hoofdgerechten

  • Salade van kreeft en mango 2p  €36/p                     
  • Gegrilde kreeft met kruiden 2p € 36/p
  • Zeetong meunière met onze frietjes en een knapperig slaatje €34
  • Lamskoteletjes en tuinboontjes en krielaardappeltjes € 33
  • Eendenborst sinaasappelsaus €32
  • Visje van de dag €..             

Holsteinrundsvlees ‘home dry-aged’

  • Steak tartaar, huisbereide pickles € 23
  • Tournedos "Cyrano", gebroken peper, cognac & room € 35
  • Gegrilde bavette van Holstein met béarnaise € 29
  • Gegrilde bavette van Holstein Rossini (met foie gras) € 33
  • Filet pur met béarnaise of peper- of Stroganoff € 35

 

Desserts

  • Crème Brulée - Café glacé - € 9
  • Dame Blanche - Tarte Tatin - Sabayon met Kriek van Ter Dolen - Moelleux au chocolat € 11
  • dessertsuggesties allerlei

 

Vegetarisch

Natuurlijk laten we de vegetariërs niet in de kou staan, in overleg met de chef kan er steeds een lekker vegetarisch voor- en hoofdgerecht geserveerd worden.

Alle gerechten ontstaan in onze eigen keuken.